luni, 12 octombrie 2009

Ştefania e acasă, aşteaptă operaţia

Oameni buni, de aproape 2 săptămâni Ştefania e acasă, alături de părinţii ei şi de mine, Nina, bunica ei. Este hrănită printr-un tub, direct în stomac, iar la gât are pus un alt tubuleţ, pe unde să poată elimina saliva. E un copil tare frumos şi cuminte, slavă Domnului a luat şi în greutate, în ciuda dificultăţilor de a fi alimentată. Pe 23 octombrie va împlini 2 luni.

Cât Ştefania era încă în spital, am reuşit să intrăm în legătură cu medicii de la Clinica Karlsruhe din Germania, care ne-au adus speranţe uriaşe, luând în calcul operaţia pentru Ştefania. După cum se poate observa din mail, ei au mai operat 5 copii din România, costurile operaţiei fiind de 25.000 euro. Intervenţia trebuie făcută când Ştefania va avea 5 luni, astfel încât avem la dispoziţie doar 3 luni şi jumătate pentru a aduna suma necesară. Domnul doctor Zamfirescu, cel care a operat-o pe Ştefania până acum, ne-a promis că ne va ajuta cu recomandările pentru clinica din Germania. De asemenea, de acolo am primit telefon şi încurajări de la un tătic român care ne poate ajuta cu comunicarea.


Cu speranţă şi credinţă în suflet, ne rugăm ca Ştefania să nu facă nicio complicaţie şi, cu ajutorul vostru, oameni buni, să reuşim să adunăm suma necesară intervenţiei. Vă mulţumim din toată inima!





ING Bank Sucursala Giurgiului, titular cont Dumitraşcu Niculina

Cont Lei: RO12INGB0000999901600322

Cont Euro: RO54INGB0000999901632255




6 comentarii:

  1. Ati reusit sa obtineti formularul E112 asa cum va recomanda si clinica din Germania?

    Daca nu, incercati sa obtineti numere pentru donatii prin SMS de la Vodafone, Orange, Cosmote, Romtelecom etc deoarece suma se strange mult mai usor asa.

    Sa treceti cu fruntea sus prin aceasta incercare si sa se termine cu bine! Voi dona.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi, Nina umblă pentru formular și hârtii, eu mă interesez pentru teledon, că nu știu care sunt demersurile. Mulțumim mult (tocmai am vorbit cu Nina și nu avea net) că ești alături de noi! Eu personal încerc să îi ajut pe cât îmi stă în putință și sper să afle cât mai mulți oameni și să ajute, că sunt o familie de oameni minunați care merită ajutați. Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragii mei
    Cu ajutorul lui Dumnezeu si al dumneavoastra ''oameni cu suflet''si campaniei''din inima pentru copii''nepotica mea Stefania a fost operata pe 02/03/2010 an Germania.
    Operatia a fost un succes datorita lui Dumnezeu totul a decurs fara complicatii si Stefii este astazi o fetita normala.
    Va multumesc din suflet tuturor si Dumnezeu sa ne fie alaturi la toti.
    Dumitrascu Niculina Nina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa va ajute si in continuare sa faceti fata tuturor problemelor.

    http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/06/crucea-niculinei.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragii mei
    Pe 23 august Stefania a anlinit un an,din nefericire nu am putut sarbatorii cu nimic deoarece printesa mea Stefania a fost foarte bolnava si a trebuit internata de urgenta la spitalul Grigore Alexandrescu.
    Desi o hraneam foarte bine Stefii slabise foarte mult si nu asimila nimic din cei dadeam sa manance.
    La spital a preluato o doctora pediatra cu un suflet foarte mare,doamna doctor Palade.
    Dumneaiei ia stabilizat lu Stefii hrana ce trebuia s-o manance un copil ca ia.
    Ia prescris un regim sever dar bogat an vitamine si un lapte de care depinde si are mare nevoie[NESTLE NUTRITION-Nutren Junior de la 1-10 ani.
    Pana sa o ducem pe Stefii la spital cu greu ai dadeam laptele sal suga pentru ca nu-i placea dar acest lapte ai si place sii merge si bine cu el.
    Problema este ca e foarte scump pentru noi,56 lei iar cutia de 400gr abia daca-i ajunge trei zile.
    Am scris aceste randuri cu speranta ca poate cineva cu suflet ma va ajuta sa-i pot asigura lu Stefii laptele.
    Va multumesc si Dumnezeu sa fie cu noi toti.
    Dumitrascu Niculina
    TEL 0763998823.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere